Menu

Nieuw bedrijfspand

Ondanks Corona blijft Secret Security Service groeien. Onlangs werd het tijd voor de volgende stap: verhuizen naar een groter bedrijfspand. Ons kantoor vindt u in Doetinchem aan de Edisonstraat 85. Ondertussen hebben wij ook een secretaresse in dienst genomen die u graag ontvangt in ons pand. Ook is zij bereikbaar voor de planning. U kunt met of zonder afspraak langskomen bij ons op kantoor. We nemen graag de tijd voor u om u meer te vertellen over onze werkwijze en uw mogelijkheden.

Bezoekadres

Edisonstraat 85
7006 RB Doetinchem
Routebeschrijving

Bewaking en Corona

Vanwege Corona zijn bedrijven zoals grote supermarkten en bouwbedrijven genoodzaakt om extra controleposten in te schakelen. Datzelfde geldt voor sommige horecagelegenheden. Het is belangrijk om goed in de gaten te houden hoeveel mensen er aanwezig zijn, zodat de doorstroom van mensen in goede banen geleid wordt en er niet te veel bezoekers in een keer binnen zijn of op de bouwplaats zijn. Alleen op die manier kunnen we afstand bewaren en houden we Corona onder controle. 

Zet een beveiliger in van Secret Security Service

Onze beveiligers kunt u ook als extra controlepost bij u in de winkel, op de bouwplaats of bij uw horecagelegenheid inzetten. Onze beveiligers zorgen voor een vriendelijke ontvangst maar houden wel goed in de gaten dat er niet te veel mensen in een keer naar binnengaan. Het geeft uw bedrijf tevens de zekerheid dat aan alle regels wordt voldaan en geeft een professionele uitstraling. Benieuwd of dit iets is voor uw onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs.

Neem contact met ons op