(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-M2FZ6K7'); >> Secret Security Service bestaat 5 jaar en dat vieren wij > Menu

Nieuws

Sinds 2015 is Koba van Secret Security Service voor zichzelf begonnen en dat vieren wij! Met de nodige ups and downs de afgelopen tijd, zijn wij er trots op dat Secret Security Service ondertussen is uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst 40 medewerkers. Beveiliging doen wij voor kleine en grote opdrachtgevers zoals het Leger des Heils. Met dit grote team zetten wij ons fulltime in voor de beveiliging van onze cliënten. We hebben ons gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en zetten ons in voor VIPS en (ex-)regeringsleiders in zowel het binnen- als buitenland.

Grote klantenkring

Onze klantenkring is zo divers dat wij voor veel beveiligingsdiensten worden ingeschakeld. Van het houden van toezicht, profiling en evenementenbeveiliging tot en met het regelen van het verkeer en zorgbeveiliging. Gelukkig kunnen wij hierbij rekenen op ons grote netwerk, zodat wij voor iedere vraag over beveiliging een passende oplossing hebben. 

Meer over persoonsbeveiliging