Een betere wereld met Secret Security Service

Help jij ons mee een verschil te maken in de wereld?

Net als een groot deel van het MKB in Nederland draagt Secret Security Service ook haar steentje bij als het gaat om het verbeteren van de wereld. Graag leggen wij in dit artikel uit wat we doen en hoe we dat doen.

Sustainable Development Goals, Duurzame ontwikkelingsdoelen

Een manier om verbetering in kaart te brengen is door middel van de SDG’s. Deze 17 doelen zijn opgesteld om in 2030 de wereld een betere plek te maken. Zo zijn ze een wereld breed model om uitdagingen op het gebied van armoede, onderwijs en de klimaatcrisis aan te gaan.

Wat doen wij als bedrijf? 

Vanuit Secret Security Service zijn wij bezig met de volgende doelen.

13, Klimaatactie

Als bedrijf zijn wij bezig om onze impact op het milieu te verminderen. Dit doen we met de volgende interventies:

 • Wij maken gebruik van groene stroom. Het bedrijfsverzamelgebouw waar wij werken maakt exclusief gebruik van zonnepanelen voor de energievoorziening.
  Daarnaast scheiden wij collectief ons afval.
 • Wij maken geen gebruik van wegwerpartikelen op kantoor. Koffie gaat in mokken en lunch op borden, alles afwasbaar om verspilling tegen te gaan.
 • Wij zijn bezig om ons wagenpark om te schakelen naar hybride auto’s. Zolang de energietransitie naar elektrische auto’s nog niet volledig is, zien wij hybride als de beste keuze om met onze vele kilometers toch zo zuinig mogelijk om te gaan.

10, Verminder ongelijkheid

Als bedrijf kijken wij ook naar de impact die wij kunnen hebben op de samenleving, en dan vooral wanneer het gaat om het verminderen van ongelijkheid. Dit doen we met de volgende interventies:

 • Wij ondersteunen graag met sponsoring in natura. Dit wil zeggen dat wij bijvoorbeeld beveiligingsdiensten of beveiligingsadvies geven tegen kostprijs of gratis.
 • Wij zetten ons belangeloos in voor een aantal regionale maatschappelijke initiatieven
  Wij vinden het belangrijk dat benefietconcerten bijvoorbeeld daarmee aan wettelijke eisen kan voldoen als het gaat om beveiligingsinzet.
 • Wij ondersteunen het UWV of andere partners om mensen die eerder beveiliger zijn geweest weer terug aan het werk te helpen. Wij voorzien in een eerlijke kans op een goede baan.
 • Binnen onze werving en selectie geven we iedereen een gelijke kans op een baan, hierin is geen ruimte voor discriminatie

Wat doen wij voor u?

Wij kunnen u als klant ook helpen om meer stil te staan bij uw duurzaamheid of uw maatschappelijke impact. Vaak komen onze objectbeveiligers bij u voor een brand- en sluitronde. Waarom maken we er dan niet direct een energiebesparing van? Onze beveiligers schakelen graag voor u het licht en de stiekeme energievreters uit. Dit kunnen we voor u meenemen in de procedure voor uw object.

Onze persoonsbeveiligers maken veel kilometers met vaak grote auto’s om u van veilig transport te voorzien. Maar deze service kunnen wij natuurlijk ook garanderen in een wat energiezuinigere auto of bij alternatief transport. Onze toezichthouders en/of evenementbeveiligers zijn uw oren en ogen als het gaat om de beveiliging van uw evenement.

Daarbij willen wij u ook zoveel mogelijk ontzorgen. Wij kunnen uw bezoekers wijzen op uw gescheiden afvalinzameling, of ze hierin helpen de juiste keuze te maken. Zo zijn er legio mogelijkheden om met de inzet van beveiligingsmedewerkers net dat extra stukje te bieden.

Wij horen graag van u.

Heeft u misschien een ander goed doel waar wij ons mee kunnen associëren?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.