Hondenbeveiliging inhuren

Omdat criminaliteit en agressie steeds vaker voorkomt, kunnen wij bij beveiligingsactiviteiten gebruik maken van goed getrainde honden. Hondenbeveiliging is een samenspel tussen geleider en hond. Onze hondengeleiders zijn goed opgeleid. Zij trainen hun honden wekelijks, zodat ze als team optimaal blijven functioneren. De geleider is verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Daarom werken wij alleen met de beste honden en geleiders.

Hondenbeveiliger inhuren 

Wij werken met een groot netwerk van beveiligers zodat we altijd de passende beveiliging voor u kunnen regelen. Naast persoonsbeveiliging en evenementenbeveiliging kunt u bij ons ook hondenbeveiliging inhuren. Onze ervaring als profiler zorgt ervoor dat wij onopvallend zijn en verdachte situaties snel kunnen signaleren. Dat betekent dat er snel actie kan worden ondernomen, indien dat nodig is.

De scherpe zintuigen van honden in combinatie met onze gediplomeerde beveiligers zorgt ervoor dat de beveiliging vlekkeloos verloopt. Hondenbeveiliging heeft een preventieve werking. De uitstraling van een hond als beveiliger kan als waarschuwing fungeren en bij gevaar kunnen honden sneller in actie komen dan mensen.

Wanneer u een hondenbeveiliger wilt inhuren bij Secret Security Service | Beveiliging, kunt u rekenen op de juiste certificeringen en bevoegdheden. Een belangrijk onderdeel van hondenbeveiliging is de bekwaamheid en en geschiktheid van de desbetreffende hond. Onze honden geleiders zijn verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de honden. Wij werken alleen met de beste geleiders en honden welke beschikken over de juiste certificeringen. Tijdens de werkzaamheden wordt de hond ten alle tijden onder toezicht gehouden. Zo blijft veiligheid altijd op de eerste plek staan. 

Hondenbeveiliging bij verschillende bewakingsactiviteiten

Hondenbeveiliging kan ingezet worden bij verschillende bewakingsactiviteiten. Wilt u uw terrein of gebouw laten bewaken? Of wilt u extra beveiliging op uw evenement? Dat kan met hondenbeveiliging. Hondenbeveiliging wordt voornamelijk ingezet om incidenten zoals agressie en verstoring te voorkomen. Door gebruik te maken van honden, hoeven we minder beveiligers in te zetten. Heeft u vragen of wilt u hondenbeveiliging inhuren of gebruik van onze andere diensten zoals beveiliging voor horeca of beveiliging voor evenementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.