Gestructureerde observatie

Observeren is het waarnemen van een persoon/omgeving en het beschrijven van wat je ziet. Dat kunnen handelingen van bijvoorbeeld criminelen zijn, maar je kunt ook de houding of het gedrag observeren. Bij Secret Security Service bieden we beveiligers aan die gespecialiseerd zijn in het observeren in verschillende situaties. Graag leggen we u de verschillende mogelijkheden uit!

Gestructureerd observeren: de werkwijze 

Bij gestructureerd observeren heeft de observator een vooraf vastgesteld doel voor ogen. In dit geval zal dat doel de veiligheid van u en/of van uw familie zijn. Er zijn verschillende methodieken om te observeren. Dit kan vanuit een auto of vanuit een woning zijn. Dit doen we zo discreet en onopvallend mogelijk, daarom dragen onze beveiligers tijdens het gestructureerd observeren normale kleding. Ook is observatie te boeken in combinatie met persoons- en/of objectbeveiliging. 

De voordelen

Gestructureerde observatie lijkt op profiling, een andere beveiligingsdienst die wij bij Secret Security Service aanbieden. Echter kennen deze beveiligingsdiensten één groot verschil: bij gestructureerde observatie hebben onze beveiligers al een doel voor ogen, bij profiling niet. Daarnaast kent gestructureerde observatie verschillende andere voordelen:

  • Onopgemerkt observeren van vastgesteld doelwit;
  • Wij sturen doelgerichte en betrouwbare beveiligers;
  • Wij kunnen meertalige beveiligers inzetten;
  • Tijdwinst om beslissingen te maken.

 Beveiliging bij Secret Security Service

Wanneer u ons inhuurt voor gestructureerde observatie, profiling of een andere beveiligingsdienst zorgen wij dat het hele proces vlekkeloos zal verlopen. Wij kunnen ook verkeersregelaars en toezichthouders inzetten, zo hoeft u zich alleen te richten op uw reis of evenement. Wij schakelen snel als er aanvragen op het laatste moment binnenkomen. We nemen dan contact met u op en kijken samen naar een passende oplossing. 

Contact opnemen

Heeft u één of meerdere beveiligers van Secret Security Service nodig? We komen graag met u in contact! Dit kan door via de onderstaande knop ons contactformulier in te vullen, of te bellen naar 0850509650

Contact opnemen