Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiliging-, portiers- en-of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden, alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. Tijdens lopen van brand en sluitronden wordt gelet op alles wat de organisatie schade kan toebrengen.

Observatie van het object

Observeren is het waarnemen van een persoon/omgeving en het beschrijven van wat je ziet. Dat kunnen handelingen van bijvoorbeeld criminelen zijn, maar je kunt ook de houding of het gedrag observeren. Bij gestructureerd observeren heeft de observator een vooraf vastgesteld doel. Objectbeveiliging heeft hier alles mee te maken. Wanneer er objectbeveiliging wordt uitgevoerd, zijn we tegelijkertijd aan het observeren.

Objectbeveiliging inhuren

Vroeg of laat krijgt u te maken met inbraak of diefstal. Door objectbeveiliging in te huren van Secret Security Service kunt u diefstal voorkomen. Wij zorgen dat uw bezoekers en uw werknemers veilig zijn. Daarnaast beschikken wij over goed opgeleide objectbeveiligers die flexibel ingezet kunnen worden. Onze medewerkers komen als eerste in contact met uw bezoekers. Door hun professionele uitstraling zijn zij het visitekaartje voor u en een aanvulling op uw bedrijf. Bij objectbeveiliging kan het gaan om het beveiligen van terreinen, gebouwen of specifieke voorwerpen. Object beveiliging kan op elke moment van de dag belangrijk zijn. Of het nu ’s avonds, ’s nachts of overdag is. Het is belangrijk om toezicht te houden op goederen, leveranciers en bezoekers van uw organisatie.

Objectbeveiliging inhuren op maat

Wij voeren de werkzaamheden uit aan de hand van concrete werkinstructies die op het object aanwezig zijn. Onze beveiligers brengen hierbij alle risico’s in kaart. De specifieke wensen van de cliënt nemen wij mee in het beveiligingsproces. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn bezoekersregistratie, administratieve werkzaamheden en lopen van controle rondes, brandrondes en sluitrondes. Uiteraard beschikken wij hiervoor over alle benodigde certificaten en diploma’s. U kunt bij ons terecht voor discrete en onopvallende objectbeveiliging wanneer dat nodig is. 

Objectbeveiliger inhuren

Onze objectbeveiligers zijn representatief en goed opgeleid. Kiest u voor de beveiliging van evenementen door Secret Security Service dan profiteert u van verschillende voordelen. Door het inhuren van objectbeveiligers van Secret Security Service voorkomt u diefstal of inbraak. Wij waarborgen de veiligheid van uw bezoekers, werknemers en uw terrein. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, evenementenbeveiliging en hondenbeveiliging. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij flexibel inspelen op uw beveiligingsvraag. Heeft u vragen of wilt u object beveiliging inhuren? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.