Winkelsurveillance

Winkelcriminaliteit komt helaas steeds vaker voor. Diefstal zorgt ieder jaar voor miljoenen verlies in de retail en detailbranche. Hierbij kan het gaan om winkelend publiek, winkelpersoneel, interieurreinigers of leveranciers.

Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Ook als ondernemer wilt u dat uw personeel in veiligheid is. Veiligheid en beveiliging zijn belangrijke onderwerpen in de retail- en detailbranche. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur.

Veiligheidsgevoel

Winkelsurveillance is daarom de oplossing. Secret Security Service levert representatieve en goedopgeleide surveillanten. Controle op ingaande en uitgaande producten is noodzakelijk om het verlies tot een minimum te beperken. De surveillant past zich gemakkelijk aan in  verschillende situaties en zijn zich bewust van de specifieke eisen van beveiliging in winkels.

Het veiligheidsgevoel voor winkelend publiek als winkelpersoneel is essentieel. De combinatie van technische hulpmiddelen en de inzet  van een surveillant zorgen ervoor dat uw bezoekers met een veilig gevoel winkelen. Ook blijft de derving door winkeldiefstal beperkt. De benadering van een surveillant van Secret Security Service is vooral preventief. We willen diefstal zoveel mogelijk voorkomen. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen. Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen. De surveillanten van Secret Security Service zijn gespecialiseerd in het omgaan met agressie, waardoor zij uitermate berekend zijn op allerlei voorkomende situaties.

Beperk de kans op diefstal

Winkelsurveillance wordt steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw winkel veilig is en dat de kans op diefstal zo klein mogelijk is. Kies daarom voor winkelsurveillance van Secret Security Service. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op. Met onze surveillance kunt u veel vervelende situaties vermijden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.