(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-M2FZ6K7'); >> Gestructureerde observatie | Secret Security Service > Menu

Observatie

Observeren is het waarnemen van een persoon/omgeving en het beschrijven van wat je ziet. Dat kunnen handelingen van bijvoorbeeld criminelen zijn, maar je kunt ook de houding of het gedrag observeren.

Bij gestructureerd observeren heeft de observator een vooraf vastgesteld doel voor ogen. In dit geval zal veiligheid van u en/of van u familie zijn. Er zijn verschillende methodieken om te observeren. Dit kan vanuit een auto of vanuit een woning zijn.

Dit doen we natuurlijk zeer discreet en onopvallend mogelijk. Niet voor niets kunt u rekenen bij Secret Security Service op zeer ervaren persoonsbeveiliging.

Contact opnemen