Horecabeveiliging

Als restauranthouder of café-eigenaar kunt u baat hebben bij horecabeveiliging. U gunt uw gasten immers een plezierige avond uit zonder problemen of vervelende incidenten. Met horecabeveiliging van Secret Security Service bent u daarvan verzekerd. Onze beveiligers treden op als gastheer, houden toezicht op uw gasten en zijn representatief ongeacht uw soort horecagelegenheid. Naast café en restaurants kunt u ons ook inschakelen bij beveiliging van een discotheek of hotel. Daarbij houden we rekening met het soort publiek, de muziekstijl, de grootte van uw zaak en de locatie waar uw etablissement gevestigd is.

Horecabeveiliger inhuren

Wilt u een horecabeveiliger inhuren? Onze beveiligers handelen altijd volgens de veiligheidseisen die gelden voor uw horecagelegenheid. Naast beveiliging beschikken zij over een BHV en/of EHBO diploma. Door jarenlange ervaring heeft onze beveiliging snel door wanneer een situatie potentieel kan escaleren en kan er snel opgetreden worden om dit te voorkomen. Mocht er toch een probleem optreden dan lossen onze beveiligers dit adequaat en snel op.

Andere soorten beveiliging

Naast horecabeveiliging heeft Secret Security Service zich in nog veel meer soorten beveiliging gespecialiseerd. Een greep uit onze diensten:

  • Persoonsbeveiliging: voor het beveiligen van VIP’s, bekende artiesten en dj’s.
  • Observatie: bepaalde personen en de omgeving in de gaten houden ten behoeve van uw veiligheid en de veiligheid van uw familie.
  • Objectbeveiliging: regelmatige controle en ronde lopen om een bepaald voorwerp, terrein of ruimte te beveiligen.
  • Hondenbeveiliging: beveiliging in de breedste zin van het woord met goed getrainde honden. Denk aan voetbalwedstrijden waar naderhand mogelijke rellen kunnen uitbreken.
  • Toezichthouders: een extra paar ogen ter ondersteuning van uw eigen beveiliging.
  • Verkeersregelaars: de aan- en afvoer van verkeer in goede banen leiden, voor een soepele doorstroming. 

Beveiligingsdiensten die elkaar versterken

Groot voordeel: veel van onze diensten zijn een naadloze aanvulling op elkaar. Denkt u bijvoorbeeld aan het optreden van een beroemde dj in uw discotheek: naast horecabeveiliging kunt u ook direct rekenen op onze persoonsbeveiliging en verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te rijden naar uw discotheek. Onze beveiligers kunnen snel handelen omdat zij perfect op elkaar zijn ingespeeld. 

Zoekt u een horecabeveiliger? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Contact opnemen