Zorgbeveiliging

Voor professionele zorgbeveiliging van uw zorginstelling, kunt u rekenen op de beveiligers van Secret Security Service. Voorbeelden zijn ziekenhuizen, verpleeghuizen, beveiliging bij het Leger des Heils, enzovoorts. Naast uw medewerkers vergroot u ook het veiligheidsgevoel bij cliënten of patiënten. Bovendien kunnen onze beveiligers zorg ondersteunende taken uitvoeren om het werk van uw zorgprofessionals te verlichten. Secret Security Service zet zich zowel in voor grote en kleine opdrachtgevers.

Waarom zorgbeveiliging door Secret Security Service?

Als u kiest voor zorgbeveiliging door Secret Security Service, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn onze zorgbeveiligers 24/7 beschikbaar en kunnen zij snel schakelen. Ze zijn flexibel en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ze hebben de juiste trainingen en certificaten behaald. Dat is ook de reden dat zij situaties snel en goed kunnen inschatten en in een vroeg stadium kunnen ingrijpen om escalatie te voorkomen. Kenmerkend voor zorginstellingen is het open karakter en de vaak centrale locatie in een stad. Het is meestal een komen en gaan van mensen. Vanwege de bedrijvigheid is zorgbeveiliging van uw instelling anders dan reguliere zorg. Dat betekent dus werk voor een ervaren en professionele beveiligingsdienst: Secret Security Service staat tot uw dienst!

Andere soorten beveiliging

U kunt ook voor andere soorten beveiliging bij Secret Security Service terecht. Van winkelsurveillance, observatie tot en met hondenbeveiliging: gaat het om beveiliging, dan staat Secret Security Service zijn mannetje. Onze specialisatie is persoonsbeveiliging, profiling en evenementen-, object, en hondenbeveiliging. De specialisatie in profiling zorgt ervoor dat wij het heel snel in de gaten hebben als iets niet helemaal is zoals het zou moeten zijn en we snel kunnen schakelen en handelen. Dit doen wij via de methodiek Predictive Profiling. Hierdoor kunnen wij tal van activiteiten die criminelen of terroristen willen uitvoeren al in de voorbereidingsfase herkennen. We maken gebruik van slimme interventietechnieken om de dreiging te stoppen of af te wenden. Gezien ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie.

Contact opnemen met Secret Security Service

Wilt u weten wat onze beveiligers op het gebied van zorgbeveiliging kunnen doen voor uw zorginstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.