Wie zijn wij

Secret Security Service is opgericht door Koba Metreveli, en is inmiddels uitgegroeid tot een groot team aan beveiligers. Door jarenlange ervaring in de beveiliging is het mogelijk om ons voor diverse beveiligingsdiensten in te schakelen. Grote opdrachtgevers zoals het Leger des Heils maken dagelijks gebruik van onze beveiligingsdiensten op verschillende locaties. U kunt ons overigens ook voor een minder grote klus inschakelen!

Koba Metreveli
CEO

De lopende motor achter het bedrijf is Koba Metreveli. Met zijn jarenlange ervaring binnen het beveiliging vak, stuurt hij nu een team van beveiligers aan die samen alle beveiligingsuitdagingen aangaan die het Secret Security Service aangeboden krijgt.

In 2014 is Koba voor zichzelf begonnen en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Veel grote en kleine klanten maken dagelijks gebruik van de diensten die zijn bedrijf te bieden heeft.

Koba is de directeur en eigenaar van Secret Security Serivce, maar is hierbij zeker nog op de werkvloer te vinden. Voor alle persoonsbeveiligingsklussen, observatiediensten en profilingsactiviteiten kunt u contact opnemen met Koba. Hij zorgt ervoor dat u met een gerust hart verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Bastiaan Masselink
COO

Op de werkvloer is zijn bijnaam: “De man van kantoor”, maar hij doet nog meer dan dat. Bastiaan Masselink is de operationele en administratieve aanvoerder van de collega’s binnen het bedrijf. Hij zorgt ervoor dat opdrachten bij collega’s worden uitgezet en beheert alle achterliggende processen die het bedrijf mogelijk maken.

Als klant kunt u ook te maken krijgen met Bastiaan als u  behoefte heeft aan beveiligingsadvies. Met zijn achtergrond in Security Management is hij namelijk ook de adviseur binnen het bedrijf, die graag de vertaalslag maakt van een opdracht naar effectief geborgen risico door een interventie.

Onze voordelen

Wij beschikken over jarenlange ervaring
Al onze beveiligers spreken meerdere talen
Onze beveiliging is zeer discreet
U kunt voor veel verschillende veiligheidsdiensten bij ons terecht
Secret Security Service werkt zowel in het binnen- als buitenland
U kunt ons zowel inschakelen voor kleine als grote beveiligingsvraagstukken
Wij zijn gespecialiseerd in last-minute aanvragen
We kunnen snel schakelen en kunnen flexibel inspelen op uw beveiligingsvraag

Specialisatie

Secret Security Service is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, profiling, en objectbeveiliging. Vaak worden wij ingeschakeld voor persoonsbegeleiding en het beveiligen van objecten. U kunt daarbij denken aan ex-regeringsleiders die woonachtig zijn in Nederland, maar vaak naar het buitenland reizen. Voor een veilige reis huren zij dan Secret Security Service in.

Door onze ervaring in profiling zijn wij onopvallend en hebben we al heel snel in de gaten als iets niet in de haak is. Dat betekent dat er snel actie kan worden ondernomen, indien dat nodig is. Ook voor overige beveiligingsdiensten zoals hondenbeveiliging kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot team beveiligers, hierdoor kunnen we u altijd passende beveiliging aanbieden!

Beveiliging in elke taal

De beveiligers van Secret Security Service spreken diverse talen. Wij kunnen dus ook communiceren met klanten in hun eigen taal. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Ook voelen onze klanten zichzelf sneller op hun gemak bij onze meertalige beveiligers.

Spoedklussen

Heeft u een evenement georganiseerd en de beveiliging nog niet voor elkaar? Of heeft u persoonlijk snel een beveiliger nodig? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen wanneer u op een korte termijn beveiliging nodig heeft.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.