> Wie zijn wij | Meer lezen over Secret Security Service Menu

Wie zijn wij

Secret Security Service wordt geleid door Koba Metreveli. Met zijn jarenlange ervaring in de beveiliging is het mogelijk om hem voor diverse beveiligingsdiensten in te schakelen. Koba is begonnen bij het Korps Mariniers en heeft later jaren als beveiliger gewerkt. In 2014 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Dit bleek een groot succes te zijn. Niet voor niets was hij in staat om per 1 januari 2019 een grote opdrachtgever te kunnen overnemen. Grote klanten zoals het Leger des Heils maken dagelijks gebruik van de beveiligingsdiensten van Secret Security Service op verschillende locaties. Ook voor een kleine(re) klus kunt u ons overigens inschakelen.

Contact opnemen

Specialisatie

Secret Security Service is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, profiling, evenementen- en objectbeveiliging. Vaak worden wij ingeschakeld voor artiestenbegeleiding en VIP-begeleiding. Denkt u daarbij aan ex-regeringsleiders die woonachtig zijn in Nederland maar vaak naar het buitenland reizen. Voor een veilige reis schakelen zij ons in voor persoonsbeveiliging. Door onze ervaring als profiler zijn wij onopvallend en hebben we al heel snel in de gaten als iets niet in de haak is. Dat betekent dat er snel actie kan worden ondernomen, als dat nodig is.

Ook voor andere beveiligingsdiensten, bijvoorbeeld hondenbeveiliging kunt u bij ons terecht. Koba werkt samen met een groot netwerk van beveiligers, zodat wij altijd de passende beveiliging voor u kunnen regelen.

Beveiliging in elke taal

Secret Security Service werkt samen met beveiligers die diverse talen spreken. Koba zelf bijvoorbeeld, spreekt vijf verschillende talen. Ook onze andere beveiligers zijn vloeiend in meerdere talen. Onze klanten kunnen dus met ons communiceren in hun eigen taal, dat als zeer prettig wordt ervaren. Zij voelen zich hierdoor ook sneller op hun gemak.

Spoedklussen

Heeft u een evenement georganiseerd en de beveiliging nog niet voor elkaar of heeft u persoonlijk snel een beveiliger nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen als u een spoedklus heeft om de juiste beveiliging voor uw situatie te regelen.

Onze sterke punten

Kiest u voor de beveiliging van Secret Security Service dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij vatten ze hieronder nog even voor u samen:

  • Wij beschikken over jarenlange ervaring.
  • Onze beveiliging is zeer discreet en (on)opvallend als dat nodig is.
  • U kunt voor veel verschillende veiligheidsdiensten bij ons terecht. Van persoonsbeveiliging in Nederland of het buitenland tot en met objectbeveiliging, van hondenbeveiliging tot en met verkeersregelaar: wij beschikken over een groot netwerk zodat wij altijd de passende beveiliging voor u kunnen inschakelen.
  • Secret Security Service werkt zowel in het binnen- als buitenland.
  • Al onze beveiligers spreken meerdere talen.
  • Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificaten en diploma’s.
  • Wij zijn gespecialiseerd in last-minute aanvragen. We kunnen snel schakelen en kunnen flexibel inspelen op uw beveiligingsvraag.
  • U kunt ons zowel inschakelen voor kleine als grote beveiligingsvraagstukken.

Contact opnemen