Profiling

Bij Secret Security Service bieden wij onder andere de dienst Profiling aan. Door profiling in te zetten, voorkomen we conflicten door het analyseren van gedrag in de directe omgeving van een object of persoon. Profiling vormt daarom een mooie combinatie met objectbeveiliging of persoonsbeveiliging. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Predictive Profiling 

Predictive Profiling is een in Israël ontwikkelde methodiek om criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidingsfase te onderkennen. Door slimme en klantvriendelijke interventietechnieken wordt de mogelijke dreiging al in een vroeg stadium herkend en gestopt. Dit gaat dus veel verder dan alleen het spotten van afwijkend gedrag. Om deze reden zijn veel van onze profilers ook persoonsbeveiligers. 

De voordelen van profiling

Het inhuren van profilers heeft meerdere voordelen. Naast dat er wordt ingegrepen in de voorbereidende fase van een voorval, zorgt een profiler ook voor:

  • Onopgemerkt ingrijpen door een beveiliger;
  • Geschikt voor beveiliging op elk vlak;
  • Erg klant- en bezoekersvriendelijk; 
  • Tijdwinst om beslissingen te maken.

Door deze methode hebben onze profilers de situatie altijd onder controle. Bij Secret Security Service staat uw veiligheid bij ons op nummer één. Ons netwerk van beveiligers is zeer groot, daarom hebben wij altijd de juiste beveiliging voor uw klus. 

Onze werkwijze

Wanneer u de keuze maakt om Secret Security Service in te huren, profiteert u van verschillende voordelen. Wij zijn als beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in last-minute aanvragen op ieder vlak van beveiliging. Daarnaast werken wij in het binnen- en buitenland, en kunnen wij beveiliging in elke taal aanbieden. Klanten kunnen met ons communiceren in hun eigen taal, en dat wordt doorgaans als zeer prettig ervaren. 

Contact met Secret Security Service

Secret Security Service biedt ook andere diensten aan zoals persoonsbeveiliging en profiling. Heeft u vragen? Het team van Secret Security Service staat voor u klaar! Onze beveiligers zijn eenmalig in te huren, of gedurende een bepaalde periode. Wanneer u één of meerdere beveiligers gaat inhuren, stellen we een plan samen op basis van uw wensen. Zo ontvangt u altijd de juiste beveiliging op maat! U kunt contact met ons opnemen via 085 050 96 50 of via de onderstaande knop.

Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.