> Persoonsbeveiliging inhuren | Secret Security Service Menu

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren komt in de huidige samenleving steeds vaker voor. Door veranderingen in de maatschappij en de omgeving, komen zaken zoals bedreiging of afpersing regelmatig voor. U kunt hierdoor extra risico lopen. Dit geldt niet alleen in of rondom ondernemingen, ook op straat of tijdens een druk evenement zijn de risico’s aanwezig.

Naast een persoonsbeveiliger kunnen wij u ook voorzien van:

Persoonsbeveiliging inhuren: uw eigen beveiliger

Persoonsbeveiliging inhuren

U kunt bij Secret Security Service terecht om persoonsbeveiliging in te huren. Kies ervoor een beveiliger in te huren voor VIP’s, bekende artiesten, dj’s en voor nog meer. Onze collega’s spreken meerdere talen. Veel van onze cliënten/VIPs vinden dat erg prettig. U kunt persoonsbeveiligers zowel in uniform als in casual kleding inhuren. Afhankelijk van uw status en de gelegenheid waarvoor u onze beveiliger nodig heeft, dragen we passende kleding. Hierdoor vallen we zo min mogelijk op. Tegelijkertijd zijn we zo dichtbij u aanwezig als mogelijk. Op die manier kunnen we uw veiligheid beter waarborgen. Onze collega’s zijn zeer bedreven in verschillende vechtsporten waaronder de bekende Israëlische verdedigingskunst “krav-maga”. Tevens zijn onze collega’s goed getrainde profilers.

Contact opnemen

Wat is profiling?

Secret Security Service is gespecialiseerd in predictive profiling. Dit is een methode die speciaal in Israël is ontwikkeld om activiteiten die criminelen en terroristen uitvoeren al in de voorbereidingsfase te onderkennen. Met behulp van deze methode stoppen wij de dreiging al in een vroeg stadium door slimme en klantvriendelijke interventietechnieken uit te voeren. Het spotten van afwijkend gedrag is daarbij de eerste stap, maar zeker niet de laatste!

Combinatie persoonsbeveiliging en profiling

U kunt kiezen voor een combinatie van persoonsbeveiliging en profiling als u ons wilt inschakelen als uw beveiliger. Op die manier kunnen wij meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en hierdoor effectiever optreden.

Andere diensten naast persoonsbeveiliging

Naast persoonsbeveiliging en profiling is Secret Security Service tevens gespecialiseerd in evenementen– en objectbeveiliging. Daarnaast werken wij samen met diverse partners die u kunt inschakelen voor verschillende soorten beveiliging, ongeacht of het gaat om een klein of groot beveiligingsvraagstuk. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken zowel voor cliënten in het binnen- als het buitenland. Heeft u met spoed een beveiliger nodig? Ook voor last-minute kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Wat is persoonsbeveiliging?

Persoonsbeveiliging is een dienst die wordt aangeboden door gecertificeerd beveiligingsbedrijven. Het is de taak van een persoonsbeveiliger om de veiligheid van een cliënt te waarborgen.

Voor wie is persoonsbeveiliging?

Voor iedereen die zich op enig moment niet veilig voelt. Wij werken vaak voor bekende mensen, zoals VIP’s, bekende artiesten, dj’s en businessmensen.

Waarom zou ik een beveiliger inhuren?

Door veranderingen in de maatschappij en de omgeving, komen zaken zoals bedreiging of afpersing regelmatig voor. U kunt hierdoor extra risico lopen. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Contact opnemen