Evenementenbeveiliging

Bent u op zoek naar evenementenbeveiliging? Secret Security Service levert service en kwaliteit. We zetten representatieve en goedopgeleide beveiligers in voor alle soorten evenementen. Hiermee garanderen wij de veiligheid van uw bezoekers. Onze beveiligers zijn representatief, gefocust en gastvrij. Daarnaast zijn ze gescreend, getraind en gediplomeerd. Evenementenbeveiligers van Secret Security Service zijn in het bezit van een BHV en/of een EHBO diploma. Zij hebben meerdere jaren ervaring in de beveiliging.

Bij evenementen zijn wij de gastheren of -dames van uw bezoekers. Dit begint al bij de entree van het evenement. Evenementenbeveiliging draait om het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties. Onze beveiligers lossen probleemsituaties op een correcte manier op.

Evenementen beveiliging

Onze beveiligers dragen er zorg voor dat het evenement op een veilige en prettige wijze verloopt. Wilt u dat onze beveiligers zich op een bepaalde manier kleden? Dat is geen enkel probleem. Onze beveiligers kunnen casual gekleed gaan of in kostuum. Naast evenementbeveiligers zorgen we dat verkeersregelaars aanwezig zijn om de verkeersstroom op en om het evenemententerrein in goede banen te leiden. Ook hier staat de gastvrijheid hoog in het vaandel. De eerste indruk is mede bepalend voor de sfeer op het evenement.

Gastvrijheid staat voorop

Kiest u voor de beveiliging van evenementen door Secret Security Service dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij vatten ze hieronder voor u samen:

  • Wij beschikken over jarenlange ervaring.
  • Evenement beveiliging kunnen wij zeer discreet en (on)opvallend inrichten indien nodig.
  • U kunt voor veel verschillende veiligheidsdiensten bij ons terecht. Van het beveiligen van personen, hondenbeveiliging of zorgbeveiliging tot verkeersregelaars. Wij beschikken over een groot netwerk zodat wij altijd de passende beveiliging voor u kunnen inschakelen.
  • Secret Security Service werkt zowel in het binnen- als buitenland.
  • Al onze beveiligers spreken meerdere talen.
  • Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificaten en diploma’s.
  • Wij zijn gespecialiseerd in last-minute aanvragen. We kunnen snel schakelen en kunnen flexibel inspelen op uw beveiligingsvraag.
  • U kunt ons zowel inschakelen voor kleine als grote beveiligingsvraagstukken.

Beveiliging inhuren evenement

U kunt beveiliging inhuren voor een evenement. Om een evenement tot een succes te maken is het belangrijk om te zorgen voor goede evenementenbeveiliging. Evenementen zijn vaak feesten waar bezoekers al een tijd naar uitkijken. Door te kiezen voor Secret Security Service evenementenbeveiliging waarborgt u de veiligheid tijdens uw evenement. Met onze beveiligers kunt u gevaarlijke en vervelende situaties vermijden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? 

Contact opnemen

Stel uw vraag

Neem contact op

Per direct persoonsbeveiligingobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging of horecabeveiliging inschakelen? Secret Security Service is specialist in last-minute aanvragen.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.