(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-M2FZ6K7'); >> Persoonsbeveiliging Achterhoek | Secret Security Service > Menu

Persoonsbeveiliging Achterhoek

Persoonsbeveiliging in de Achterhoek voert Secret Security Service uit voor diverse personen. Denkt u aan bekende artiesten, VIP’s of dj’s. Persoonsbeveiliging is niet alleen beperkt tot de Achterhoek, ook ergens anders in Nederland of in het buitenland kunt u ons inschakelen voor persoonsbeveiliging. Een groot voordeel hierbij is dat onze beveiligers vloeiend zijn in verschillende talen. Veel van onze klanten geven aan dit erg op prijs te stellen. 

Contact opnemen

Het belang van persoonsbeveiliging in de Achterhoek

Persoonsbeveiliging in de Achterhoek of ergens anders in Nederland wordt steeds belangrijker, met name als u een VIP, bekende artiest of politicus bent. De veranderende samenleving neemt namelijk diverse consequenties met zich mee. Afpersing of bedreiging zijn zaken die steeds vaker voorkomen. Dat geldt niet alleen in of rondom uw bedrijf, ook tijdens een festival of ander evenement of simpelweg op straat is dit een mogelijkheid.

Een beveiliger van Secret Security Service

Kiest u voor persoonsbeveiliging van Secret Security Service, dan kunt u ervoor kiezen dat wij u beveiligen in uniform of juist in onopvallende, casual kleding. Casual kleding is aan te raden als het gaat om een gelegenheid waarbij u vrij wilt kunnen gaan en staan waar u wilt, maar ons toch dicht in de buurt heeft als waarborg voor uw veiligheid. Wist u bovendien dat onze medewerkers zich gespecialiseerd hebben in Krav-maga en goed getrainde profilers zijn? 

Profiling

De beveiligers van Secret Security Service hebben zich gespecialiseerd in Predictive Profiling. Dat wil zeggen dat criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidingsfase herkend worden. Door het uitvoeren van handige interventietechnieken is het mogelijk een dreiging al in een vroeg stadium uit te schakelen. Bent u geïnteresseerd in het inzetten van een profiler? Een combinatie van een persoonsbeveiliger en profiler is soms effectiever dan alleen te kiezen voor persoonsbeveiliging. Het merendeel van de profilers van Secret Security Service kunt u inschakelen voor meerdere taken.

Andere diensten

Naast persoonsbeveiliging en profiling kunt u ook voor andere soorten beveiligers een beroep doen op Secret Security Service. Denkt u aan observatie, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, winkelsurveillance en zelfs verkeersregelaars. Heeft u met spoed een beveiliger nodig? Dan kunt u ons altijd last-minute inschakelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen